Biblijske osobe (Priručnik)

Biblijske osobe (Priručnik)

Priručnik s multimedijalnim CD-ROM-om namijenjen je za biblijsku katehetsku skupinu djece viših razreda osnovne škole.

Priručnik je nastavak katehetskog projekta, započetog 2009. godine izdanjem priručnika i radnih listova "Zajednica 1". Kao i za ministrantsku zajednicu, četverogodišnji pastoralno-katehetski plan Đakovačko-osječke nadbiskupije za biblijsku katehetsku skupinu predviđa još tri izdanja priručnika i radnih listova, s naslovima: Isus je Krist, Prva Crkva i Živa je riječ Božja.

Priručnik za prvo godište župne kateheze za dječju biblijsku zajednicu, tematski je podijeljen u dvije katehetske cjeline: Osobe Starog zavjeta (biblijski suci i kraljevi, Gideon, Samson, Debora, Ruta, Samuel, Natan, Ilija, Elizej, Amos, Izaija, Jeremija, Ezekiel, Daniel, Jona) i Osobe Novoga zavjeta (Josip, anđeo Gabrijel, apostoli Ivan, Petar, Andrija i Jakov, Lazar, Nikodem, apostol Matija, đakon Stjepan, Timotej), a sveukupno obuhvaćaju trideset kateheza.

U svakoj katehezi naznačene su glavne odrednice katehetskog procesa: ciljevi, sadržaji, mediji komuniciranja (potrebno za rad) i metodički postupci.

Uz priručnik dolazi i kompaktni disk (CD ROM) s popratnim materijalima za kvalitetniji rad s polaznicima kateheza: notni zapisi i tekstovi pjesama, zvučne snimke te mnoštvo fotografija i ilustracija, koje se mogu projicirati ili ispisati.

Nakladnik: Glas Koncila

ISBN: 978-953-241-342-7

Uvez: Meki

Broj Stranica: 124

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2012

Dimenzije: 210 x 230

Autori: Bulat,Krešimir, Šamadan,Davor

Šifra: 5022

Cijena:

95,00 kn