Dođi i vidi 2

Dođi i vidi 2

Dođi i vidi 2  je udžbenik katoličkoga vjeronauka za učenike drugog razreda gimnazija.

Udžbenici Dođi i vidi stavljaju mlade na prvo mjesto, sa njihovim pitanjima, dvojbama i željama. Otvoreni su drugačijim mišljenjima i od učenika traže osobni i timski odgovor.

Samo fizički kad ga uzmeš u ruke imaš drugačiji dojam, ugodan, svjež, prozračan, lijep… 12 tema svaka ima veliku dvolisnicu, uvod, razradu, rubriku kultura i vježbaonicu koja potiče na osobni i zajednički rad i istraživanje. 

Za razliku od klasičnih udžbenika koji su bili usredotočeni na sadržaj, ovaj staje na stranu mladoga čovjeka koji postavlja pitanja i ne uzima sve zdravo za gotovo. Ova knjiga drži do svijeta u kojem živimo sa svim proturječnostima ističući snagu Kristova pristupa svakome čovjeku.

Udžbenik sadrži mrežnu podršku, web aplikaciju koja se zove VjerApp. Svaki učenik može tamo pronaći mnoštvo materijala koji proširuju ili produbljuju sadržaj. Imamo više od dvije stotine videozapisa.  Na mreži se nalazi kviz kao svojevrsna provjera znanja, a nastavnik može stavljati svoje materijale i dijeliti ih s drugim kolegama.

Nakladnik: Salesiana

ISBN: 978-953-205-199-5

Uvez: Meki

Broj Stranica: 144

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2020

Priređivači: Ivo Džeba, Mario Milovac, Hrvoje Vargić, Šime Zupčić

Šifra: 978-953-205-199-5

Visina: 280 mm

Širina: 210 mm

Cijena:

90,00 kn