Duha nam svoga daj

Duha nam svoga daj

Prva vježbenica za pomoć u pripremi za sakrament kršćanske zrelosti »Duha nam svoga daj«.
Namijenjena kandidatima za sakrament potvrde i svima koji aktivno sudjeluju u pripremi kandidata – župnicima i kapelanima, vjeroučiteljima, katehetama i animatorima – bogato grafički oblikovana vježbenica na 136 stranica donosi sasvim nov sadržaj, pristup i metodologiju, ne samo za pripremu nego i za aktivno uključivanje potvrđenika u župnu zajednicu nakon svete potvrde.
Sastavljajući ovo izdanje, koje je »više od radne bilježnice – a manje od udžbenika«, autori – dr. Josip Jakšić i s. Karolina Mićanović – pridržavali su se smjernica dokumenta Hrvatske biskupske konferencije »Župna kateheza u obnovi župne zajednice: plan i program« obogativši je novim smjernicama u kojima se naglasak stavlja na doživljaj i iskustvo vjere u obiteljskoj i župnoj zajednici, upravo tamo gdje se vjera rađa, uči, raste, slavi i živi.
Vježbenicom »Duha nam svoga daj« kandidati za sakrament potvrde upoznat će na pristupačan i zanimljiv način svoju vjeru i o njoj učiti pomoću kvizova, anketa, igara, zadataka, molitava i pjesama u deset velikih tema o životu, Crkvi, zajedništvu i zajednici, sakramentima i molitvi.
Proslov vježbenici, uz koju svaki potvrđenik dobiva i diplomu sakramenta potvrde, potpisuje mons. Vlado Košić, pomoćni biskup zagrebački.

Nakladnik: Glas Koncila

ISBN: 978-953-241-107-2

Uvez: Broširano

Broj Stranica: 136

Jezik izvornika: Hrvatski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2007

Dimenzije: 260 x 190

Autori: Jakšić,Josip, Mićanović,Karolina

Šifra: 554

Cijena:

35,00 kn