EMOCIONALNA SLOBODA

Zamislite da ste usred prometne gužve, a osjećate se potpuno smireno. Zamislite da vas ne uznemiruje loše raspoloženje vašega šefa. Zamislite da ste mirni i da ne brinete. Zamislite da uživate u skladnim odnosima i toplom osjećaju pripadanja. To je osjećaj emocionalne slobode.
Koristeći spoznaje neuroznanosti, intuitivne medicine i psihologije, dr. Orloff pokazuje povezanost između uma, tijela, duše i naše okoline. Na duhovit i razumljiv način objašnjava kako ćete prepoznati najteže negativne emocije i pretvoriti ih u nadu, ljubaznost i hrabrost. Kroz zanimljive priče njezinih pacijenata i sudionika njezinih radionica te priče iz njezinoga osobnog života dr. Orloff opisuje jednostavne i lake korake koje možete učiniti kako biste nadvladali emocionalne vampire, razočaranja i osjećaj odbacivanja.
Emocionalna sloboda je putokaz za sve ljude koji su napeti, obeshrabreni ili preopterećeni, kao i za one koji imaju dobar emocionalni život, ali se žele osjećati još bolje. Dr. Orloff nam govori da nam svaki dan nudi priliku da budemo junaci u našim vlastitim životima: da se odreknemo negativnosti, da reagiramo drukčije i da preuzmemo nadzor nad svakom situacijom. Potpuna emocionalna sloboda je u vašem dosegu.
(izvor: www.kupiknjigu.com)

Format: 23.00
ISBN: 978-953-287-029-9
Broj stranica: 390
Uvez: meki
Godina izdanja: 2010
Izdavač: DVOSTRUKA DUGA, ZAGREB
Preveo(la): OZREN ĆUK