GARFIELD 2

SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI!
Garfield, najpoznatiji svjetski mačak, krenuo je u invaziju na Britaniju, u pustošenje cijelog Ujedinjenog Kraljevstva. Otputovao je “preko bare” (sa svojim psećim pratiocem Odieom) kako bi iznenadio svoga vlasnika, Jona Arbucklea (Breckin Meyer), koji u Londonu namjerava zaprositi svoju djevojku, veterinarku Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt).
Garfield je došao…vidio…osvojio: Big Ben, Buckinghamsku palaču, Scotland Yard te svoje novo omiljeno jelo – pitu (da,da, to nisu lazanje, ali ne možeš imati baš sve). Kao što i dolikuje avanturi ovog mačjeg fenomena, Garfield se zamjenjuje s Princem, kraljevskim mačkom koji je upravo naslijedio dvorac. Sada je dvorac Garfieldov – i što tu tko može?
Na velikom imanju, koje Garfield sada zove svojim domom, on dobiva kraljevski tretman, koji uključuje i batlera te međunarodnu skupinu četveronožnih pratitelja i sluga. To je život dostojan samog kralja, iako je Garfield ipak samo princ; u biti Garfield je pravi “Princ i prva šapa“.
Ali nije sve tako savršeno u njegovom novom kraljevskom životu. Lord Dargis, koji će nasljediti imanje ako se Princu / Garfieldu nešto slučajno dogodi, kuje opaki plan riješavanja nepoželjnog mačka. I tako se Garfieldov veći, bolji i šapolikiji svijet u potpunosti izokrene u ovoj priči o dva mačića.

originalni naziv: GARFIELD / A TAIL OF TWO KITTIES
godina proizvodnje: 2006
zemlja proizvodnje: United States , United Kingdom
redatelj: Hill Tim
glavne uloge: Meyer Breckin , Love Hewitt Jennifer , Connolly Billy , Murray Bill
trajanje filma: 1:22
imdb ocjena: 4.70
distributer: VDT , Continental film
žanr: animiran , komedija , obiteljski