GARTSIDEOVI MODELI POSLOVNIH PISAMA i ostalih poslovnih dokumenata – 5. izdanje

Dragi Mike,
Čestitam ti na promaknuću! Uvjeren sam da ćeš uživati na novom radnom mjestu i u izazovima kojima se nadaš. Jedan je od najvećih izazova na svakom poslu kako uspješno komunicirati.
Razgovarali smo o važnosti komunikacije i, kao što si istaknuo, malo je poslovnih transkacija koje se uspješno provode bez uvođenja poslovnog dopisivanja. Neobično je mnogo dokumenata koji se koriste u poslovanju – uključujući pisma, dopise, faksimile, elektronsku poštu, pozive, dnevne redove, priopćenja za tisak, opise posla i putne vodiče.
Vjerojatno stoga većina menadžera koje poznajem vapi za nekom vrstom priručnika u kojemu će pronaći korisne savjete najednom mjestu za cjelokupnu poslovnu komunikaciju, tj. za vodičem sa uputama kako sastavljati poslovnu komunikaciju te primjerima koje je moguće preuzeti izravno iz teksta i prilagoditi ih za vlastitu uporabu. Pomoć je nadomak ruke – upravo to sam otkrio na stranicama briljantne knjige naslovljene Gartsideovi modeli poslovnih pisama
Studentima koji se bave poslovnim, tajničkim i profesionalnim ispitivanjima koja zahtijevaju umijeće sastavljanja poslovnih pisama, ova će knjiga biti neophodna. Zapravo, ona je toliko dobra i praktična da sam je već opazio na policama menadžera i direktora.
Novo je izdanje upravo objavljeno. Potpuno revidirano i osuvremenjeno, ono obuhvaća promjene koje se događaju u poslovnom pisanju – i njime je pokriven svaki zamislivi oblik pismene komunikacije.
Uz pomoć savjeta o dobrom poslovom pisanju i tonu, te pravila dobrog pisanja, korisnih tehnika i praktičnih savjeta, moći ćeš iskazati ono što želiš i postići željene rezultate.
Uspješna je komunikacija jednostavna ako posjeduješ pravo sredstvo: Gartsideove modele poslovnih pisama.

Format: 24.00
ISBN: 9536070-78-2
Broj stranica: 389
Uvez: meki
Godina izdanja: 2002
Izdavač: MATE, ZAGREB
Preveo(la): SANJA ROMIĆ