Ivan Aldenurijski

Ivan Aldenurijski

Iz šume Arkane mračna prijetnja baca svoju tamu na Errion-Thal. Probudili su se thaurroci, strašna stvorenja neuobičajene snage i veličine…
S druge strane Endenskoga mora, u dolinama Aldenurija, dječak Ivan još uvijek ne zna da je njegova sudbina povezana sa sudbinom njegovih predaka i da se mora suočiti s thaurrocima.
Kerreni, krildeni, Morghuci, i mnoga druga stvorenja oživljavaju fantastičan svijet slijedeći trag najbolje pustolovne tradicije; to je scenarij u kojemu će Ivan Aldenurijski, običan dječak s neobičnom sposobnosti, morati nadvladati vlastite strahove prije nego što u toj borbi zauzme mjesto koje mu pripada.
Ovaj uzbudljivi fantastični roman mlade španjolske književne nade Juana Pereza-Foncee već je osvojio tisuće čitatelja svih uzrasta te je preveden na više svjetskih jezika.
Svojom književnom kvalitetom i porukom o vrijednostima koje trebaju zauzeti mjesto u svačijem životu – važnosti prijateljstva i obitelji, spremnosti na žrtvu, istinskoj hrabrosti i odanosti – dobio je zapažena priznanja i od strane književne kritike, a odličnim su ga ocijenila i različita udruženja knjižničara specijaliziranih za dječju literaturu.
Verbum s ponosom objavljuje hrvatsko izdanje Ivana Aldenurijskog kao prvijenac u novopokrenutoj biblioteci Juventa (Mladost), u kojoj ćemo objavljivati zapažena i vrijedna književna djela za djecu i mlade.

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Juventa

ISBN: 978-953-235-178-1

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 247

Jezik izvornika: Španjolski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 240 x 155

Autori: Perez-Foncea,Juan Antonio

Šifra: 188

Cijena:

120,00 kn