IZ JOŽINE TORBE I IZVAN NJE

Knjigu je pripremio i uredio jedan od nasih najpoznatijih marketinskih
strucnjaka, svestrani propagandni autor, gost predavac na raznim fakultetima
i vrhunski specijalist za odnose s javnoscu, profesor Marko Pekica.
RECENZIJEAnte Batarelo, bivši direktor Agencije za marketing Vjesnik i dugogodišnji suradnik Josipa Sudara
Joža je gigant i legenda naše marketinške scene. Iznimno ga cijenim i kao čovjeka i kao stručnjaka. Dobro se sjećam s kakvim je golemim zanosom sedamdesetih godina prošloga stoljeća vodio našu prvu školu za propagandiste u sklopu Agencije za marketing Vjesnik. Samo u toj školi Joža je marketinški obrazovao više od 150 mladih intelektualaca koji su s oduševljenjem slušali njegova predavanja. Mnogi od njih su kasnije dali veliki doprinos našoj struci. O Joži kao autoru ne moram ni govoriti, jer su tu priču na najljepši nočin ispričala njegova djela. Joža je Joža!
Jerko Maras, bivši generalni direktor Zvečeva
Zahvalan sam dragom Bogu što mije omogućio suradnju s tako velikim stručnjakom i pravim autorom kao stoje cijenjeni gospodin profesor Josip Sudar. U životu još nisam sreo tako velikog, a tako iskreno skromnog i jednostavnog čovjeka. Veseli me njegova nova knjiga. Unaprijed znam da će je studenti i ljudi iz struke razgrabiti.
Darko Mimica, bivši predsjednik Društva propagandista Hrvatske
Profesor Sudar prava je renesansna ličnost u svijetu tržišnog, ali i šireg društvenog komuniciranja. Njegove osvjedočene sposobnosti svestranog stvaratelja, od redatelja crtanog filma, art direktora do nadarenog estradnog komunikatora, omogućile su mu jedinstvenu pedagošku djelatnost: iz njegovog “šinjela” izašla je cijela plejada vrsnih propagandista i komunikatora koji su na putu da potpuno osuvremene lice ovih za naše gospodarstvo i društvo sve potrebnijih struka.

Format: 24.00
ISBN: 953-99219-0-2
Broj stranica: 287
Uvez: meki
Godina izdanja: 2003
Izdavač: PRO 21, ZAGREB