IZABERIMO ZDRAVLJE

Zajedničko djelo tradicionalno obrazovanoga liječnika i medicinski intuitivne osobe, Izaberimo zdravlje, osvjetljava duboku povezanost između emocionalnih poremećaja i tjelesne bolesti. Knjiga opisuje ulogu koju emocionalni poremećaji imaju i u najuobičajenijim bolestima, od gripe, obične prehlade i artritisa do šećerne bolesti, srčanih bolesti i raka.
Nakon uvoda u područje intuitivne medicine i iznošenja njezine povijesti, metoda dijagnosticiranja te odnosa s tradicionalnom medicinom, Myss i Shealv potanko razrađuju dublje emocionalne i psihičke razloge zbog kojih se bolest pojavljuje u tijelu. Dr. Shealv nudi tradicionalni pregled stanovitih bolesti i oboljenja, dok C. Myss u svojoj energetskoj analizi osvjetljava dublje emocionalne i psihičke uzroke.
Potvrđujući da postoji povezanost između bolesti i osjećaja, Izaberimo zdravlje nam nudi sasvim novu viziju holističkoga liječenja i iscjeljenja.
“Pionirski rad dr. Shealvja i Caroline Myss najbolji je način koji poznajem, a pomoću kojega možemo nešto naučiti o dinamici ljudskoga energetskog sustava. Primjenjujući načela prikazana u ovoj knjizi u vlastitome životu moglo bi biti najvažnije što ste učinili za svoje zdravlje u posljednjih deset godina.”

Format: 23.00
ISBN: 953-6516-51-9
Broj stranica: 358
Uvez: meki
Godina izdanja: 2002
Izdavač: DVOSTRUKA DUGA, ZAGREB
Preveo(la): RADHA ROJC- BELČEC