Izbavljena iz tame

Izbavljena iz tame

Minulo je već puno stoljeće od praskozorja fenomena danas općepoznatog kao New Age. Pokret globalnih razmjera, koji je optimistično najavljivao planetarnu preobrazbu i Zlatno doba kao posljedicu jedinstvene konstelacije zviježđa na nebeskom svodu koje se povoljno složilo, pred otajstvom zla u svijetu čini se da doživljava svoj kolaps, nemoćan ispuniti svoj proglas. Prva generacija zanesenjaka koja ga je pokrenula, i koju je on pokrenuo, najprije u Europi, a potom i u Americi, predala ga je u miraz novoj generaciji, ne doživjevši ispunjenje svoga sna.
Onkraj polemike o New Ageu kao pokretu tek u začetku, zenitu ili zalazu, trezveno možemo zapaziti sve vidnije razočaranje i sve brojnije povlačenje njegovih pristalica iz labirinta njegove utopije.
Povratnici iz New Agea svjedoče da njihova duhovna glad i potraga za smislom života nije utažena unatoč komunikaciji sa svijetom okultnih sila koja im je pružena u Nee Ageu. Sve je više pokajničkih ispovijesti koje alarmiraju na budnost i prokazuju zablude New Agea. Kroz njih, u novom svijetlu, iznova otkrivamo aktualnost Isusove poruke i svježinu njegove osobe.

Nakladnik: Teovizija

Biblioteka: Svjedočenja

Uvez: Meki

Broj Stranica: 181

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 200 x 115

Prevoditelj: Petar Zečević

Autori: Noonan,Moira

Šifra: 3940

Cijena:

60,00 kn