Izvor života – Marija Mazzarello

Izvor života - Marija Mazzarello

Ovaj kratki strip predstavit će vam jednu vrlo važnu osobu: Majku Mazzarello. Ona je bila don Boscova prijateljica i djevojčicama svoga doba omogućila je živjeti i raditi u prijateljskom i gostoljubivom okruženju.
Ako dobro pogledate oko sebe, uočit ćete kako danas ima dosta tužnih ljudi koji se lako obeshrabre kad naiđu na neku prepreku u životu. Iz ove priče doznat ćete da je Majka Mazzarello gledala na poteškoće kao na izazov. Svaki put kad bi ih prihvatila, odskočila bi još više kao na trampolinu. Odvažno se i radosno suočavala sa životnim izazovima postavši tako značajno prisutna u životima drugih ljudi, osobito mladih iz svoga sela. Marija Dominika Mazzarello s velikom je predanošću ispunila zadaću koju joj je Gospodin povjerio.
Evangelizacijsko djelo koje je Majka Mazzarello započela u Italiji traje i danas, i postoji u gotovo svim zemljama svijeta. Međusobno povezani živimo snove sv. Ivana Bosca i sv. Marije Mazzarello ostajući čvrsti na svom putu i svaki novi dan gradimo bolji svijet za sve, osobito za mlade. A sve je započelo na malom izvoru…
 

Nakladnik: Salesiana

ISBN: 978-953-205-142-1

Uvez: Meki

Broj Stranica: 32

Jezik izvornika: Portugalski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2016

Dimenzije: 205 x 135

Prevoditelj: Antonija Ledenko

Autori: Mazzarello,Marija

Šifra: 6947

Cijena:

15,00 kn