Kako dobiti dobro plaćen posao u EU koristeći Linkedin

Kako dobiti dobro plaćen posao u EU koristeći Linkedin

Skriveni poslovi su većina poslova na tržištu rada. U zadnjem desetljeću statistike pokazuju da je razina skrivenih poslova na najvišoj razini, od 70 do 80%, Drugim riječima samo 20 do 30% poslova poslodavci javno oglase i na iste se većina ljudi uobičajeno javlja.
Skriveni poslovi su ujedno bolje plaćeni i uglavnom omogućavaju realan napredak u karijeri. Privatne kompanije ne moraju javno objavljivati svoje natječaje za posao. Sve velike i stabilne kompanije uglavnom zapošljavaju osobe na boljim pozicijama po preporuci. Ipak naprednim načinom korištenja moderne tehnologije i Linkedin-a svatko se može na svoj način približiti ovakvim poslovnim ponudama.
Danas se hrvati mogu zaposliti bilo gdje unutar EU, ali većina javnih oglasa nisu uopće dovoljno plaćeni poslovi s obzirom na standard života u istim zemljama. Ovaj priručnik će vam precizno i korak po korak ukazati na načine kako da uđete na skriveno tržište rada i dođete do bolje plaćenih poslova koji nisu dostupni u javnosti. Svaki korisnik ovog priručnika će biti u mogućnosti dovesti se u poziciju da ga veće i stabilne kompanije pozovu na razgovor za posao koji uglavnom nikad nigdje nije ni oglašen u javnosti.

(tekst s korica knjige)
 

Nakladnik: Volim planet

ISBN: 978-1-78280-773-5

Uvez: Meki

Broj Stranica: 148

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2016

Dimenzije: 210 x 150

Prevoditelj: Special Skills Academy Inc.

Šifra: 6825

Cijena:

125,00 kn