Knjiga odgovora Anselma Grüna

Knjiga odgovora Anselma Grüna

NAPOMENA: Izdanje je trenutno rasprodano!

Riječ je o knjizi koja je nastala kao stanoviti eho na događanja koja su povezana s poznatim benediktincem tijekom njegova rada s ljudima, posebice za vrijeme i nakon predavanja.
Slušajući njihova pitanja došao je do saznanja da se gdjekad potvrdi mišljenje kako teolozi daju  odgovore na pitanja koja ljudi nisu postavili i koja ih ne zanimaju, dok ona stvarna i temeljna pitanja ostaju neodgovorena.
Autor i sam primjećuje kako za odgovore na takva pitanja nije potrebno samo znanje niti objektivno provjeravanje, nego najviše iskustvo koje on daje s polazišta teologije, kako ga je sam proučio i uvijek je taj odgovor onakav kakvog on sam osobno razumije.
U ovoj knjizi zaista je postavljeno vrlo mnogo pitanja koja nas zanimaju kao primjerice "Je li sreća trenutačna?", "Kako pronaći unutarnji mir?" "Mnoge se veze prekidaju. Kako uspijevaju veze?“, „Što me tješi: vrijeme, vjera ili nada?“ i slično pa će ova knjiga poslužiti baš svima koje zanimaju odgovori svećenika, teologa i čovjeka koji promišlja o životu i vječnosti.

Nakladnik: Kršćanska sadašnjost

Biblioteka: Metanoja

ISBN: 978-953-11-0497-5

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 299

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2010

Dimenzije: 220 x 115

Prevoditelj: Olga Vučetić

Autori: Grün,Anselm

Šifra: 3851

Cijena:

120,00 kn