Korijeni

Korijeni

Kroz suvremenu životnu priču mladog bračnog para, roman Korijeni otkriva neke neistražene, skrivene, zaboravljene ili prešućene teme, koje su i danas za mnoge nerazumljive, neshvatljive i nepremostive, te predstavljaju motiv razdora i otuđivanja. Suočeni s vlastitim surovim i okrutnim obiteljskim povijesnim istinama, ovi supružnici odlučuju svojom ljubavlju i željom za zajedničkom budućnosti još više rasvijetliti i razumjeti svoju vlastitu prošlost. Premda su im neka otkrića šokantna, ne odustaju od traganja za punom istinom, već u njoj vide smisao i poslanje. Na temeljima istine izgrađuju jaču i čvršću ljubav, te ostatak života posvećuju društvenom angažmanu u njenom istraživanju i promicanju.

“Korijeni Korijena su u mnogim istinitim događajima, koje sam imao prilike slušati od svjedoka tih prošlih vremena. Različite sudbine ljudi, s različitih lokacija, sažete su u jednu priču.

Svi likovi i lokacije u romanu su izmišljeni ili slučajni. Sve je dakle naizgled izmišljeno, ali tema je istinita. Ovo je zapravo zbirka bezbrojnih tragičnih priča kojima je zajednički motiv ubijanje ljudi, bacanje u jame i zatrpavanje jama, koje su uglavnom postajale javna smetlišta. Ljudske kosti počivale su dugo skrivene ispod ljudskog smeća. A onda je istina izišla na površinu.

Poruka i pouka ovoga romana je suočavanje s prošlošću, saznavanje istine te iskorak u novi život rasterećen povijesnih utega. Ovo je moj skromni doprinos izgradnji boljega i uljudnijega društva, utemeljenog na istini i ljubavi, na istinskoj ljubavi.” – Miki Bratanić

Nakladnik: Vlastita naklada (Miki Bratanić)

ISBN: 978-953-954-1475

Uvez: Meki

Broj Stranica: 180

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2018

Autori: Bratanić,Miki

Šifra: 978-953-954-1475

Visina: 230 mm

Širina: 150 mm

Cijena:

120,00 kn