Ljubavni izazov – tvrdi uvez

Ljubavni izazov - tvrdi uvez

Bezuvjetna ljubav spremno se obećava u trenutku vjenčanja, no rijetko prakticira u stvarnom, svakodnevnom životu. Kao rezultat, romantične nade često zamjenjuje razočaranje zajedničkog života. No tako ne mora i ostati.

S više od tri milijuna otisnutih primjeraka i prevedena na 23 jezika, knjiga Ljubavni izazov postala je međunarodna uspješnica koja je proizvela pozitivan učinak na brakove diljem svijeta, brzo postavši najprodavanijom knjigom na listi New York Timesa.

Ljubavni izazov je četrdesetodnevno putovanje namijenjeno supružnicima kako bi shvatili i počeli prakticirati bezuvjetnu ljubav. Putovanje koje će vam pomoći da učvrstite i obogatite svoj brak, da ponovno zadobijete ljubav svog partnera za koju ste mislili da je izgubljena i da čujete više o Onome koji ne samo što je osmislio bezuvjetnu ljubav koja se žrtvuje za bližnjega svoga, već nam je i pokazao kako se ona živi i iskazuje. Vrijeme je da otkrijete istinsku intimnost i razvijete dinamičan brak. Smatrajte ovo izazovom – rukavicu su vam bacili oni koji su već prošli kroz taj proces!

Nakladnik: Naklada Ljevak

ISBN: 978-953-303-277-1

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 222

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2010

Prevoditelj: Sanja Ščibajlo

Autori: Kendrick,Alex

Šifra: 978-953-303-277-1

Visina: 220 mm

Širina: 140 mm

Cijena:

149,00 kn