MALI PRINC POP-UP (integralni tekst) – 2. izdanje

Velika premijera u povijesti slikovnica: integralni tekst Maloga princa u veličanstvenu izdanju s preklopima i pomičnim ilustracijama! Svaka stranica, koja odiše virtuoznošću i istančanošću izvedbe, otkriva svu poetičnost slavnoga djela Antoinea de Saint-Exupéryja. Savršen dar za sve zaljubljenike u maloga princa, i za sve one koji ga možda još ne poznaju.
Mali princ, jedna od najprodavanijih knjiga svih vremena, klasično je djelo svjetske književnosti, lektira u mnogim zemljama. Samo ovo izdanje tog djela objavljeno je u 22 zemlje s ukupnom nakladom od gotovo 400 000 primjeraka. Taj je roman napisan 1943., a inspiriran je autorovom avionskom nesrećom nad Saharom. Govori o susretu s dječakom s nepoznata asteroida koji, nakon obilaska nekih manjih planeta u svemiru, pada na Zemlju i prepričava autoru svoje susrete s različitim šašavim stanovnicima.
Ova slojevita i duboko simbolična knjiga ustvari govori o prijateljstvu, ljubavi, smrti, nerazumijevanju, razumijevanju, vjernosti, taštini i gluposti. Ona je i duhovita i tužna, i optimistična i jednostavno lijepa. Iako je dječja knjiga, s vremena na vrijeme trebala bi je se prisjetiti i svaka odrasla osoba. Originalne autorove ilustracije u ovom su izdanju pretvorene u trodimenzionalne.
Preklopi, iskakalice, vrtuljci i povlačilice oživjet će malog princa.

Format: 29.00
ISBN: 978-953-319-189-8
Broj stranica: 60
Uvez: tvrdi
Godina izdanja: 2017
Izdavač: PROFIL MULTIMEDIA, ZAGREB
Preveo(la): MAJA ZORICA