Misli o odgoju i dobroti

Misli o odgoju i dobroti

Riječi imaju veliku moć.
Svatko je odgovoran za vlastitu riječ; nema iznimaka.
Stoga je važno pomno birati riječi.
Tko zbori plemenite riječi, osobito kad govori o drugima, plemenit je čovjek.
Misli o odgoju i dobroti – Odgojni smjerokazi Blaženke s. Valentine Mandarić osobna su promišljanja autorice o odgojnim sadržajima, čimbenicima, sredstvima i metodama nužnim u procesu odrastanja, odgoja i obrazovanja, u kojima poziva na odgovornost sve nositelje odgojno-obrazovne djelatnosti.
Blaženka s. Valentina Mandarić zaokupljena je duhovnom dimenzijom čovjeka i uzvišenim ciljevima odgoja i obrazovanja kojima je ishodište u vrednotama kao što su život, solidarnost, ljubav, domoljublje, nada, dostojanstvo, vjerodostojnost, dobrota, svetost, velikodušnost i istina.
Knjiga Misli o odgoju i dobroti iznimno je pogodan priručnik za obitelji jer demaskira odgojna skretanja s puteva istinskog očovječenja kojima su okružena djeca i roditelji/skrbnici. Religijski i vjerski motivi prepričani su tako da poticaj za duhovni razvoj u njima mogu naći osobe različitih vjeroispovijesti. Svaka osoba koja traži, upotpunjuje ili preispituje svoju duhovnu dimenziju nedvojbeno će u ovoj knjizi pronaći vrijednosnu okrepu.

Ilustrirala Željka Mezić

Nakladnik: Školska knjiga

ISBN: 978-953-0-60794-1

Uvez: Meki

Broj Stranica: 250

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2020

Autori: Mandarić,Valentina

Šifra: 978-953-0-60794-1

Visina: 200 mm

Širina: 155 mm

Cijena:

119,00 kn