Mjesto tišine

Mjesto tišine

Prije nego što je srela Krista i krišom "ukrala" ozdravljenje dotičući rub njegove haljine, mlada djevojka Eliana bila je shrvana krivnjom. Njezin je mali brat smrtno stradao dok ga je ona čuvala i Eliana otada neprestano nastoji zaslužiti oproštenje marljivo radeći za očevu trgovinu tkaninama i skrbeći se za obitelj. Nakon još jedne velike obiteljske nesreće Eliana postaje jedina odgovorna za obiteljski posao i tada svojim talentom postiže golem uspjeh u poslu, ali nikada i oproštenje za kojim čezne… Njezin se svijet urušava, a ona raskida zaruke s muškarcem kojega voli svim srcem… I tada nastupa neobična bolest koja će Elianu izolirati od svih ljudi i ostaviti je bez ičega i ikoga svoga.

Nijedan joj liječnik ne može pomoći. Njezinim poteškoćama nema kraja. Tada, kada je nestalo svake nade, počele su kružiti glasine o čovjeku koji samim dodirom ozdravlja bolesnike. Nakon toliko godina trpljenja i razočaranja, je li moguće da jedan čovjek može zaliječiti rane njezina tijela… i duše?

Ova mudra, romantična i duboko ljudska priča nadahnjuje i dira duboko u srce.

Romantic Times

Ova fascinantna priča neodoljivo privlači čitatelja i neprestano ga drži u napetosti i iščekivanju, od prve do posljednje stranice!

Midwest Book Reviews

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Populus

ISBN: 978-953-235-589-5

Uvez: Meki

Broj Stranica: 280

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2017

Dimenzije: 288 x 152

Prevoditelj: Mijo Pavić

Autori: Afshar,Tessa

Šifra: 7154

Cijena:

119,00 kn