MOĆ BROJEVA – otkrijte i oblikujte svoju sudbinu tumačeći moć brojeva

Već se tisućama godina svaki cijeli broj od jedan do devet povezuje s nizom značenja i obilježja. Numerologija proučava te brojeve izvan njihove uporabe u svakodnevnom računanju. Ona istražuje njihovu važnost kao simbola raznih oblika energije u svemiru, povezujući njihovu simboličku vrijednost s važnim brojevima u našem životu.
Numerologija se bavi duhovnom dimenzijom života. Povezuje ju se s nekoliko različitih velikih religijskih tradicija te s ezoterijskim proučavanjima poput tarota i astrologije. Ona nam omogućava da simbolički izrazimo svoj razvoj kroz sve više faze svjesnosti u okvirima mnogih ciklusa našeg života. Ono što naši brojevi otkrivaju može pojasniti način na koji doživljavamo sebe, svoje okruženje i druge osobe. Uspijemo li bolje razumjeti vlastitu prirodu i naučimo li prepoznavati cikličke tendencije u svome svijetu, moći ćemo skladno raditi koristeći prirođene kvalitete i zakonitosti svog života.
Mnogi numerologiju smatraju znanošću s vlastitom logikom, strukturom i sustavnim pristupom. Način na koji se brojevi Čitaju i simbolički koriste odražava našu sposobnost njihova tumačenja: numerologija se oslanja na nagon i intuiciju kao i na zdravo shvaćanje njezinih načela.

Format: 24.00
ISBN: 953-196-329-0
Broj stranica: 64
Uvez: tvrdi
Godina izdanja: 2004
Izdavač: MOZAIK KNJIGA, ZAGREB
Preveo(la): DUBRAVKO ZEBIĆ