NAJPRIJE ONO ŠTO JE NAJVAŽNIJE

Svatko želi obaviti što više stvari u što manje vremena. No gdje se onda izgube ti bogati odnosi, unutarnji mir, duhovna ravnoteža i samopouzdanje? l gdje nestane sigurnost da je ono što činimo ujedno i najvažnije i da je to što činimo dobro? Progoni li vas to pitanje čak i kad imate osjećaj da ste najučinkovitiji?
Ako je tako, knjiga Najprije ono što je najvažnije može vam pomoći da spoznate zašto vam najvažnije stvari često nisu na prvome mjestu. Ova vam knjiga ne nudi sat, ona vam daje kompas, jer je pitanje kamo ste se uputili neusporedivo važnije od toga koliko brzo napredujete. A ova je knjiga potrebna svima i nudi rješenja za probleme na osobnom ali i na poslovnom planu. Ako ste menadžer ili vođa tima ova knjiga će vam sigurno pomoći. No ako i niste zacijelo znate da je osobnim životom ponekad isto tako teško upravljati — a Stephen R. Covey, jedan od najvećih svjetskih autoriteta s područja psihologije uspjeha uvjerit će vas u mnoge stvari koje će vam pomoći a za koje niste znali.
Stephen R. Covey autor je knjige 7 navika uspješnih ljudi, najautoritativnijeg priručnika s područja psihologije uspjeha. Uz tu knjigu na hrvatskom jeziku objavljene su mu i knjige 7 navika uspješnih obitelji i Uspješno vođenje na temeljima načela.

Format: 23.00
ISBN: 953-196-347-9
Broj stranica: 326
Uvez: meki
Godina izdanja: 2000
Izdavač: MOZAIK KNJIGA, ZAGREB
Preveo(la): DAMIR BILIČIĆ