NAJPRIKLADNIJI PRIRUČNIK ZA WEB DESIGN

Kako je organiziran ovaj priručnik
Ovaj je priručnik podijeljen na tri dijela i bilo bi dobro kad biste ih čitali redom od početka. Obuhvaćen je velik broj vježbi koje ćete morati savladati na svojem računalu. Nisu nimalo teške ili složene; barem nisu tako zamišljene. Neke će vam se na prvi pogled činiti i dosadnima no, sve su vrlo važne u postupku učenja HTML koda. Predlažem vam stoga da prođete sve vježbe kako su predstavljene u ovom priručniku.Tada ćete zajamčeno puno naučiti o HTML-u!
U prvom dijelu je uvod u HTML te odabir programa za rad. Ubrzo potom počinju i prve vježbe kojima je težište na formatiranju teksta i grafičkom izgledu same Internet stranice.
Drugi dio obraduje vježbe u kojima upoznajete tablice i linkove (poveznice). Saznat ćemo podosta o različitim mogućnostima kontroliranja izgleda stranice, uključujući i uporabu funkcije Cascading Style Sheets (CSS).
Dodatak sadrži cijeli niz posebnih naputaka i objašnjenja koja će vam često biti potrebna.
Puno hvala mojim dobrim pomagačima Ebbeu, Janu i Peteru, koji su prošli sve vježbe te ih odobrili. Zahvaljujem također Jette i Kirstcn, koje su, kao i obično, bile nezamjenjive tokom izrade ovog priručnika!
Dobru zabavu!

Format: 24.00
ISBN: 953-187-833-1
Broj stranica: 83
Uvez: meki
Godina izdanja: 2004
Izdavač: EGMONT, ZAGREB
Preveo(la): DRAGO BUJAN