ODNEDAVNO ZALJUBLJENA

Ona je doktorica Isabel Favor, najutjecajnija američka autorica priručnika za samopomoć koji nude rješenje za sve ljubavne probleme. No kad njezin savjetnik pronevjeri novac koji je zaradila i kad je napusti zaručnik ona će se skloniti u Italiju kako bi na miru razmislila što će i kako
će dalje. On je Lorenzo Gage, poznati glumac, najveći negativac u hollywoodskim filmovima. Magnetski privlačan izgled i savršeno građeno tijelo ponekad će mu biti i opterećenje pa će dane do početka snimanja novoga filma provesti na odmoru u Italiji kako bi pobjegao od obaveza i brojnih obožavateljica. Uz čašu vina u maloj talijanskoj gostionici Lorenzo će zavesti Isabel ne znajući tko je ona a kad sazna učinit će sve da je osvoji zauvijek iako to neće biti lako kako je zamišljao.
Odnedavno zaljubljena još je jedan veliki hit popularne američke spisateljice Sušan Elizabeth Phillips. Do sad su na hrvatskom jeziku objavljeni njezini romani Ti si dobro znao tko sam ja, Komadić sna, Samo moje dijete, On i nijedan drugi i Tobogan za nebo. Njezini romani ljubavne su priče pune duhovitosti i neobičnih zapleta pa stoga nije čudo da se prevode i objavljuju po cijelom svijetu. Roman je s engleskoga prevela Vida Milek.

Format: 23.00
ISBN: 953-196-289-8
Broj stranica: 304
Uvez: meki
Godina izdanja: 2004
Izdavač: MOZAIK KNJIGA, ZAGREB
Preveo(la): VIDA MILEK