PC ŠKOLA – C PROGRAMER ZA 15 DANA

Ova knjiga napisana je sa ciljem da vas upozna sa C programskim jezikom. Nije zamišljena da objasni sve što se ovim programskim jezikom može načiniti. To je i nemoguće jer programi koje možete njime napisati ograničeni su samo vašom maštom i ničim drugim. Ovo je knjiga koja će vas uvesti u svijet C programiranja i na jednostavan i kratak način, s puno primjera, u njoj su opisane njegove osnove.
Svaka cjelina je tematski odvojena od druge, koliko to sam C programski jezik dozvoljava, i vodi vas od prvog jednostavnog programa do sve složenijih i naprednijih tehnika programiranja. Unutar svake cjeline naći ćete popratne primjere programskog koda za ono što se objašnjava, a unutar njih, u obliku programskih komentara, kratko i jasno objašnjeno je što koji dio programskog koda radi u programu. Svaki od primjera popraćen je i slikom kakvu ćete vidjeti na ekranu svog monitora ako učinite sve kako je u knjizi objašnjeno. Izvorni kod svih primjera iz knjige možete, pronaći na Internet adresi: www.pro~mil.hr. Nikako nemojte preskakati poglavlja knjige jer su pisana logičkim slijedom i ono što naučite u nekom poglavlju trebat ćete u narednim poglavljima. Ako je u knjizi nešto nedovoljno objašnjeno ili budete imali problema s primjerima, slobodno mi pošaljite E-mail na adresu: [email protected]
Ideja vodilja pri pisanju ove knjige bila mi je da ne treba o C programskom jeziku napisati knjigu od 1000 stranica da biste odustali od njezina čitanja već pri samom pogledu na nju, već da treba ovakvu knjigu napisati što jednostavnije i sažetije, a opet tako da bude dovoljno stručna i zanimljiva i za onoga tko se želi tek upoznati sa C-om i za onoga tko o C-u već puno zna. Nadam se da sam u tome uspio, no to ćete Vi procijeniti. Još veći užitak bit će mi ako slučajno dođete do ove knjige inna vas navede da se bacite u zanimljivi svijet programiranja!

Format: 24.00
ISBN: 953-7032-86-8
Broj stranica: 134
Uvez: meki
Godina izdanja: 2003
Izdavač: PRO-MIL d.o.o., VARAŽDIN