Pod krilima anđeoskim

Pod krilima anđeoskim

Pod krilima anđeoskim krije istinitu priču o djevojci iz Brazila koja je viđala i čula svog anđela čuvara tijekom i većeg dijela svog života. Knjiga je puna stvarnih životnih anegdota koje su poučne, potresne, a često i šaljive.

Cecy Cony (1900.-1939.) pripovijeda priču za pričom kako ju je njezin anđeo čuvar – kojeg ona naziva "Novim Prijateljem" – sačuvao od laganja, krađe, osvete, nečednosti, te gledanja određenih filmova. Opisuje i kako ju je on zaštitio od opasnosti moralne naravi, koje čak nije ni shvaćala, te kako joj je pomogao kad je zapala u poteškoće jer je, prema njezinim vlastitim riječima, bila "glupača"! Najljepše od svega stoje ispričala jest kako ju je njezin anđeo čuvar poučavao kako da čini žrtve za Isusa i djela milosrđa.

Cecy opisuje mnoge nemile kušnje iz svoje mladosti. U svakoj pojedinoj promatramo kako je anđeo čuvar usmjerava da za svaku, pa i najmanju pogrešku, postigne savršeno pokajanje i sve te teške situacije okrene na dobro. Knjiga Pod krilima anđeoskim otkriva Božju veliku ljubav i skrb za svoju djecu na zemlji. Ona nas podsjeća da je On baš svakom od nas dao "Novog Prijatelja" koji nam slično, premda manje vidljivo, iskazuje ljubav i skrbi o nama.
 

Nakladnik: Novena

Biblioteka: Stella Maris

ISBN: 978-953-6144-19-8

Uvez: Meki

Broj Stranica: 201

Jezik izvornika: Portugalsi

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 200 x 140

Prevoditelj: Ružica Šilić

Šifra: 4757

Cijena:

50,00 kn