POGODI ŠTO ĆE MI SE DOGODITI

Prvijenac mlade spisteljice koja je do sada “pekla zanat” pišući tekstove i scenarije za razne televizijske i radijske serije, drame i sapunice…..a tada je rekla: “Dosta je bilo. Sad je vrijeme za jedan pravi roman koji će bez dlake na jeziku prikazati sve što proživljava jedna prosječna urbana djevojka”.
Roman se “pekao” skoro pet godina, a urednik je uvjeren da će svojim objavljivanjem zasigurno pronaći svoje mjesto u samom vrhu domaće književnosti.
Ovo je priča o Ines. Običnoj tridesetogodišnjakinji. Vjerojatno ste je već sreli. U tramvaju, na ulici, u kafiću, na tržnici, možda vas je okrznula, možda se ispričala, možda vam je nešto dobacila, možda se nasmiješila, a možda ništa od toga. Ovo je priča i o njezinim prijateljima. Ovo je priča i o tebi. I o svemu onome što će se dogoditi. I o onome što neće. I o onome što mislite da se događa nekom drugom. Dovoljno je tako malo da život krene nekim drugim smjerom. Dovoljno je da osvane jedan krivi petak. Petak koji nije petak trinaesti. I sve krene krivo. I neobjašnjivo. I teško. Jako teško. Loši događaji povlače za sobom i loše odluke, a loše odluke i loše posljedice i tu nema kraja. Svakodnevne obveze pretvore se u nemoguće misije. A ništa se ne može promijeniti. Ne može se ni odustati. Ne može se čekati. I kad je potrebna podrška bližnjih dolazi do novog razočaranja. Poznati se pretvore u nepoznate a nepoznati postanu nešto manje nepoznati. Ines je ostala sama sa svim svojim problemima. Neočekivano i bez pripreme. Ostala je sama sa samom sobom. I započela inventuru. I pronašla mnoga pitanja bez odgovora. Pronašla je i odgovore na nepostavljena pitanja. Često puta nije znala što bi i sa jednim i drugim. I da li itko ima išta od ikakve istine?

Format: 19.00
ISBN: 978-953-6825-85-1
Broj stranica: 261
Uvez: meki
Godina izdanja: 2009
Izdavač: CELEBER, ZAGREB