PRIČE IZ BAKINA DVORIŠTA

Svaka od “priДЌa iz bakina dvorišta” zaseban je svijet s uvijek novom porukom. Likovi koji u njima Еѕive potjeДЌu iz ne tako davnih vremena i svaki put nas podsjeД‡aju na nekog nama bliskog i dragog prijatelja, a ponekad odjekuju u našim vlastitim strepnjama. Nit koja ih povezuje ДЌas je krhka poput cvjetnih iatica, ДЌas snaЕѕna poput prijateljeva osmijeha. Bilo da je rijeДЌ o oblaku ili o djevojДЌici, u središtu pozornosti je odrastanje. Ove male skice iz Еѕivota zapravo govore o djetinjstvu koje je lijepo, bezbriЕѕno i nestašno, ali je ponekad i uplašeno, nezadovoljno i razoДЌarano.
Bez imalo uljepšavanja stvarnosti autorica nas iz priДЌe u priДЌu vodi kroz dvorište sazrijevanja. SuoДЌavajuД‡i ДЌitatelja s njegovim vlastitim strahovima, brigama i nedoumicama, ove priДЌe govore jezikom razumljivim i djeci i odraslima. Stoga ih rado preporuДЌamo zajedniДЌkom ДЌitanju. SjedeД‡i u krilu dijete Д‡e ove priДЌe doЕѕivjeti onako kako mu ih roditelj prenese, s puno ljubavi koja ga neД‡e “zarobiti” veД‡ Д‡e ga svojom toplinom “osloboditi”. Tako Д‡e na mjestu gdje su nekada stajali strah, sebiДЌnost i nesmotrenost uskoro poДЌeti rasti smjelost, briЕѕnost i veselje.
Poput trajnog zuba osmijeh djeteta širit Д‡e se polako, zauzimajuД‡i mjesto koje mu po prirodi djetinjstva zaista i pripada.

Cijena: 69,00 kn
Internet cijena: 62,10 kn
UЕЎtedjeli ste: 6,90 kn
Format: 25
ISBN: 978-953-6954-47-6
Uvez: tvrdi
Godina izdanja: 2009
IzdavaДЌ: HUM NAKLADA d.o.o., ZAGREB