(rasprodano)NAJPRIKLADNIJI PRIRUČNIK ZA PHOTOSHOP 7.0.

Profesionalci su kao alat za obradu slike oduvijek rabili Photoshop no, sve se više »običnih korisnika« također počinje služiti njime. Primjerice, ako kupite digitalnu kameru, Photoshop možete dobiti kao poklon. Budite sretni zbog toga! Adobe Photoshop je izvrstan i nezamjenjiv programski paket za obradu slika – to vrijedi za obje računalne platforme, PC i Macintosh.
Jedini problem Photoshopa jest taj što ga je dosta teško početi upotrebljavati. Puno smo se puta susreli s korisnicima koji i nakon duljeg pokušavanja ne mogu ovladati programom u cjelini. Ovaj priručnik namijenjen je pojednostavljivanju tog postupka. Ako pripremljene vježbe napravite jednu po jednu, zajamčeno ćete se bolje upoznati s Photoshop programskim paketom.
Ranije smo pisali o Photoshop inačicama 5.5 i 6.0.Ta su dva priručnika vrlo dobro prihvaćena pa je stoga naš pristup problemu bio ispravan. Nastavljamo na isti način no, ovaj smo put sve vježbe zamijenili nečim potpuno novim!
Uvijek je teško odabrati ispravan način predstavljanja nekog programskog paketa. Pogotovo kad je u pitanju nevjerojatno velik program poput Photoshopa. U ovaj smo priručnik uvrstili puno različitih vježbi nadajući se da će vam ilustrirati što sve može obuhvatiti ovaj program. Pri kraju priručnika (str. 89.) naći ćete niz vježbi koje će vam pokazati kako se mogu obnoviti oštećene slike – to je tema koju su nas molili da uvrstimo.
VAŽNO: Priručnik se odnosi na Photoshop inačicu 7.0 no, može se rabiti i sa starijim izdanjima programskog paketa Adobe Photoshop.
Na Internet adresi: WWW.mkdata.dk/photoshop/70 možete pronaći izvornik ovog priručnika. Tamo su i linkovi (poveznice) koji se spominju u samom priručniku te još puno toga. Ugodna zabava!

Format: 23.00
ISBN: 953-187-830-7
Broj stranica: 111
Uvez: meki
Godina izdanja: 2004
Izdavač: EGMONT, ZAGREB
Preveo(la): DRAGO BUJAN