Slučaj Perković: Spašavanje zločinačke budućnosti

Slučaj Perković: Spašavanje zločinačke budućnosti

"Saznavanje novih činjenica kojima je povod Lex Perković vodi k bitnoj izmjeni dosadašnje javne slike o gotovo svim događanjima te ulogama mnogobrojnih istaknutih osoba suvremene hrvatske povijesti. No prije svega, zahvaljujući iznenađujućem zakonu Lex Perković, otvorio se slučaj Perković, koji je zapravo istinita i dugo zatajivana priča o Hrvatskoj.
lako slučaj Perković ponekad izgleda poput složenog i gotovo nedokučivog trilera, u kojem se događaji isprepliću i množe kao u najboljim žanrovskim fikcijama, riječ je o veoma čvrstoj stvarnosti. Pitanje je samo jesmo li se spremni suočiti sa stvarnošću koja je prepuna svih vrsta šokantnih okrutnosti, nepoštenja i nezakonitosti. Jesmo li se spremni suočiti s posve novim i drugačijim saznanjima o životu koji nas okružuje i koji izravno i bitno odlučuje čak i o našim pojedinačnim sudbinama."
"Ova se knjiga usuđuje progovoriti o prešućenim istinama prošlosti koje su nažalost bitno odredile i našu sadašnjost s nadom da nam neće zarobiti budućnost."

(navodi iz knjige)

Nakladnik: Dokumentacijsko informacijsko središte – DIS

ISBN: 978-953-95043-6-4

Uvez: Meki

Broj Stranica: 359

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2013

Dimenzije: 205 x 145

Autori: Jurčević,Josip

Šifra: 5704

Cijena:

139,00 kn