SRCE DUŠE – kako osvijestiti svoje osjećaje

Nakon sto je već u svoje posljednje dvije knjige Život duše i Soul Stories (Priče duše) privukao milijune čitatelja rijetkim spojem istančanoga psihološkog uvida, i duboke duhovnosti, nagrađivani pisac Gary Zukav sada se udružio sa svojom duhovnom partnericom Lindom Francis kako bi nam pomogao razviti nov način osvješćivanja osječaja koji su od velikoga značaja za naš duhovni razvoj. U Životu duše Zukav na sjajan način predstavlja svoje osnovne zamisli objašnjavajući kako proširenje ljudskog opažanja izvan pet osjetila vodi k novom razumijevanju moći, k usklađivanju osobnosti s dušom, k izvornoj, istinskoj moći. U Srcu duše poduzima sljedeći velik korak naprijed ukazujući nam na važnost osvješćivanja osjećaja u svakidašnjem životu.
Autori naglašavaju kako osvješćivanje osjećaja preobražava ljudsko iskustvo. Razvijanje svijesti o vlastitim osjećajima izazovno je i teško, zato što zahtijeva buđenje svjesnosti o zakopanom emotivnom bolu, no na kraju nas čeka velika nagrada. Djelo Srce duše pokazuje nam kako se osloboditi pritisaka, kompleksa, opsesija i ovisnosti koje nas sprečavaju da živimo ispunjujući i smisleni život Čitatelj će ovdje isto tako naći i potrebna sredstva kojima će želju za izbjegavanjem bolnih osjećaja moći zamijeniti željom za proučavanjem svakog vida svijesti i njegovanjem onih dijelova nas samih koji najviše pridonose Životu.
Srce duše bit će snažno otkrivenje koje će čitateljima omogućiti prepoznavanje svijesti o osjećajima u stvaranju istinske osobne snage. Puna naputaka, vježbi koje osnažuju te zadivljujućih crteža knjiga Srce duše je djelo koje mijenja život i oblikuje ga nabolje. Ovo je knjiga koja će se mnogo puta iznova čitati.

Format: 23.00
ISBN: 953-6516-59-4
Broj stranica: 261
Uvez: meki
Godina izdanja: 2003
Izdavač: DVOSTRUKA DUGA, ZAGREB
Preveo(la): ANTONIJA KAVAŠ