STRANAC U RAJU

Nitko nije mogao povjerovati da će vjenčanje Alice Kiley i njezinog skoro dvostruko starijeg zaručnika Wesa Carpentera najviše utjecaja imati na život mladenkine majke. Četrdesetosmogodišnja Samantha Kiley na tom će vjenčanju upoznati Wesova sina, upravo svršenog studenta slikarstva, lana Carpentera, koji će joj se pokušati udvarati. Kad se nađe pred takvim iskušenjem Samanthi neće biti lako. Iako će u lanovim udvaranjima prepoznati iskrene namjere, mogućnost da njezine kćeri saznaju za vezu s tolikim nerazmjerom u godinama, činit će joj se strašnom. No lan će biti uporan, a njihova ljubav vrlo iskrena i čista, ali neće samo to priznanje u Samanthinom srcu izazvati strah…
Carson Springs mali je kalifornijski gradić prepun kuća u španjolskom stilu i stabala naranača koje ga okružuju. No životi njegovih stanovnika nisu tako idilični. Tajne, ljubavi, smrti, misteriozna ubojstva i zapleteni odnosi tema su romana američke autorice Eileen Goudge.
Stranac u raju prva je knjiga, od tri, u kojoj nas autorica vodi u Carson Springs, idilični gradić kojemu skandali nisu strani. Roman je s engleskoga prevela Dragana Vulić Budanko.

Format: 24.00
ISBN: 953-196-334-7
Broj stranica: 298
Uvez: meki
Godina izdanja: 2004
Izdavač: MOZAIK KNJIGA, ZAGREB
Preveo(la): DRAGANA VULIĆ BUDANKO