SVETI UGOVORI – buđenje božanskih mogućnosti

Caroline Myss, autorica bestselera New York timesa, Anatomija duha i Izraberimo zdravlje, i u ovoj nam, dugo očekivanoj, knjizi predstavlja uzbudljiv, iznimno originalan program. Utemeljena na autoričinoj međunarodno popularnoj radionici istoga naziva, Sveti ugovori sjajna su kombinacija psihologije, vodenoga iscjeljivanja i duhovnih uvida. Kao medicinski intuitivna osoba, C. Myss je otkrila da ljudi često ne razumiju svrhu vlastitog života, što vodi do duhovne slabosti koja uzima razmjere epidemije. Takva metafizička bolest izaziva depresiju, tjeskobu, iscrpljenost, a na kraju i tjelesne bolesti.
Našu je svrhu – naš pojedinačni Sveti ugovor – često teško spoznati. Iz tog je razloga C. Myss razvila ugodan i domišljat proces za odgonetavanje vlastitog Ugovora, koristeći novu teoriju arhetipova koja se nadograđuje na radove Junga, Platona i suvremenih mislilaca.
Najprije navodi kako se načelo Svetih ugovora oblikovalo u mitovima, legendama i pričama kroz vjekove. Nakon toga razmatra živote duhovnih majstora i proroka – Abrahama, Isusa, Buddhe i Muhameda – čija arhetipska putovanja ocrtavaju četiri stupnja Svetoga ugovora i pružaju naputke za razotkrivanje vašega vlastitog Svetog ugovora.
Svojim osobitim, poticajnim stilom i pričama, C. Myss objašnjava kako možete odrediti svoje osobne duhovne energije ili arhetipove – čuvare vrata vaše uzvišenije svrhe – i iskoristiti ih da vam pomognu razotkriti što ste došli naučiti ovamo, na Zemlju te koga vam je suđeno susresti. Upoznavajući svoje arhetipske suputnike, ujedno ćete početi spoznavati koji je najbolji način na koji možete živjeti, a kojim ćete najbolje iskoristiti svoju osobnu moć i ispuniti svoje najuzvišenije, zapravo božanske mogućnosti.
Vizionarska i praktična, knjiga Sveti ugovori jedinstveni je proces samootkrivanja i duhovne arheologije, kao i smiono, moćno djelo duhovne mudrosti.

Format: 23.00
ISBN: 953-6516-54-3
Broj stranica: 441
Uvez: meki
Godina izdanja: 2002
Izdavač: DVOSTRUKA DUGA, ZAGREB
Preveo(la): RADHA ROJC- BELČEC