SVI HRVATSKI HOTELI + CD

Knjiga Svi hrvatski hoteli realizirana je pod pokroviteljstvom Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka koje je ustupilo službene podatke o kategorijama i kapacitetima turističkih objekata (hoteli, aparthoteli, turistička naselja i turistički apartmani), zaključno s datumom 30. rujan 2007.
U knjigu su uvršteni i pojedini turistički objekti koji posluju, a trenutno nisu na popisu MMTPR-a kao kategorizirani objekti. Riječ je o objektima koji su trenutno u postupku kategorizacije i još uvijek nemaju konacno rješenje ili o objektima koji nisu podnijeli zahtjev za kategorizaciju, pa samim time nisu u postupku. Takvi objekti su označeni oznakom BMC, a izvor je tvrtka Business Media Croatia. Pridružene kategorije označene su im “outline” zvjezdicama ispod slike i oznaka su kategorije kojom se oni trenutno predstavljaju na tržištu. Manji dio objekata predstavlja se bez oznake kategorije te je na takav način i prezentiran.
U knjigu su uvršteni svi redovni članovi i dio pridruženih članova Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela te su posebno označeni logotipom udruge.
Svaki objekt je predstavljen osnovnim informacijama – adresa, cjenovna kategorija, razdoblje u kojem tijekom godine posluje, kratak opis, opis restorana, sadržaji i posebnosti…

Format: 24.00
ISBN: 978-953-95984-0-0
Broj stranica: 433
Uvez: meki
Godina izdanja: 2007
Izdavač: BUSINESS MEDIA CROATIA d.o.o., ZAGREB