Tajna sreće

Tajna sreće

Isusov Govor na gori, tj. njegova pouka o Blaženstvima izrečena tom prigodom jedan je od najsnažnijih govora ikad izrečenih u ljudskoj povijesti. Ta Isusova poruka o onome što doista može usrećiti ljudsko srce privlači ljude svih naraštaja. U ilustriranoj slikovnici Tajna sreće, upravo objavljenoj u izdanju nakladničke kuće Verbum, ta Isusova poruka o blaženstvima iz Govora na gori ispričana je na način prilagođen djeci, posebice uzrastu predškolaca od pete do sedme godine. Pisana jednostavnim izričajem, slikovitim primjerima te snažnim i upečatljivim porukama te obogaćena vrlo lijepim ilustracijama ova slikovnica djeci približava Isusov Govor na gori kroz način kako ga doživljava jedan od slušatelja koji su se zatekli na gori i slušali tom prigodom Isusa – dječak David i njegovi prijatelji. Razvijajući priču o tome autorica  Jan Godfrey i ilustratorica Honor Ayres djeci približuju Isusove riječi o blaženstvima, dobroti, ljubavi i načinu na koji nas Bog želi učiniti sretnima.

 Zahvaljujući takvom zanimljivom pristupu djeca će se rado poistovjetiti s pričom i prihvatiti važne životne poticaje u njoj sadržane: brižno pazite na one koje volite; nemojte se svađati, prepirati ni nazivati jedni druge pogrdnim imenima; ne uzimajte ono što nije vaše; uvijek govorite istinu i ispunjajte svoja obećanja itd.

Oplemenjena lijepim i živopisnim ilustracijama ova će knjiga biti izvrsna pomoć u radu s djecom kako roditeljima tako i odgojiteljima, a knjiga također uključuje i izvorni tekst Blaženstva te Molitvu Gospodnju – Očenaš. 

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova

ISBN: 978-953-235-469-0

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 32

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2016

Dimenzije: 225 x 225

Prevoditelj: Katarina Gugić

Autori: Ayres,Honor, Godfrey,Jan

Šifra: 6792

Cijena:

58,00 kn