Vrijeme za ples

Vrijeme za ples

John i Abby Reynolds su savršen par, dijele ljubav rođenu iz mladenačkog prijateljstva i dubokih obiteljskih veza. Prijatelji im zavide, djeca ih obožavaju, vršnjaci im se dive. Ali nakon što su preživjeli dvadeset i jednu godinu ljubavi, gubitaka, smijeha, podizanja obitelji u svom domu na jezeru, John i Abby bi mogli izgubiti sve.

Na rubu afere, John više nije muškarac za kojeg se Abby udala, a ona više nije djevojka njegovih snova. Oni su sada stranci čiji su dani plesa zauvijek nestali pa su konačno donijeli najtužniju odluku od svih. Okupili su troje svoje djece kako bi im priopćili novosti, ali prije nego što su uspjeli, njihova kći im objavljuje svoju novost – jednu sretnu: na ljeto se udaje.

Odlučivši da neće svojoj kćeri pokvariti razdoblje sreće, Abby i John se potajno dogovore da im na neko vrijeme prešute razvod. Kako se vjenčanje približava, progone ih mnoga pitanja. Je li ova odluka nepovratna? Je li njihov brak, brak dvoje vjernika, bespovratno izgubljen? Je li moguće na mjesečini, na starom drvenom molu, još jednom pronaći… vrijeme za ples?

Otkrijte mogućnosti bezgranične ljubavi, snagu privrženosti i čudesnu nadu koju pruža vjera u Boga.

 

Nakladnik: List

ISBN: 978-953-7112-25-7

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 189

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2008

Dimenzije: 240 x 150

Prevoditelj: Barbara Kučica

Autori: Kingsbury,Karen

Šifra: 4534

Cijena:

190,00 kn