YOUCAT. Update! Ispovjedi se

YOUCAT. Update! Ispovjedi se

Sakrament ispovijedi jedinstven je dar kojim možemo u srcu zadobiti istinski mir i pomirenje s Bogom. Iako mnogi mladi traže ispovijed, ima puno i onih koje je potrebno potaknuti, približiti im sakrament pomirenja na razumljiv, jednostavan, a opet dubok način.

Naglasak Vodiča je na Božjem milosrđu, a glavna je poruka ta da ispovijed nije neugodna dužnost nego je golemi dar koji oslobađa čovjeka i omogućuje mu da doživi neizmjernu Božju ljubav te mu omogućuje posve novi početak. Stoga, ova je knjiga pravo ohrabrenje za mladu publiku i poticaj da radosno pristupe sakramentu pomirenja.

Ovaj Vodič – molitvenik sadrži poticaje na pomirenje s Bogom u sakramentu pomirenja, zatim suvremeno koncipiran ispit savjesti (na principu IN&OUT liste), prikladne pripravne molitve za dobru ispovijed te jednostavne i detaljne upute kako se ispovjediti. Osim sadržajno, ovo je izdanje atraktivno i svojim ilustracijama, grafikom te već prepoznatljivom kreativnošću YOUCAT izdanja.

Bogat sadržajem, privlačan formatom i opremom, "YOUCAT Update! Ispovjedi se!" zasigurno će biti odličan vodič za pripravu i slavlje sakramenta pomirenja.

Ostala YOUCAT izdanja na hrvatskom jeziku pronađite ovdje.

Pogledajte i video svjedočanstvo ovdje.

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova

ISBN: 978-953-235-355-6

Uvez: Meki

Broj Stranica: 88

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2014

Dimenzije: 150 x 100

Prevoditelj: Ante Mateljan

Autori: Dick,Klaus, Gehrig,Rudolf, Meuser,Bernhard, Süß,Andreas

Šifra: 5793

Cijena:

29,00 kn