Želim ti osmijeh

Želim ti osmijeh

Osmijeh je milovanje, dar koji ima veliku vrijednost. Trebamo se iznova naučiti smiješiti, dopustiti da nas preplavi nova radost. Papa Franjo

Tema radosti jedna je od središnjih tema u naučavanju pape Franje, još potrebnija u ova „bolesna vremena“: Bog je radostan, svjedoči Papa na ovim stranicama koje predstavljaju proglas preporoda. U njima je sadržana oslobađajuća poruka evanđelja, u konačnici i cijelo kršćanstvo: mi nismo na svijetu zato da ljudima namećemo obveze ili trapljenja ili terete teže od onih koje već imaju, već da svjedočimo i dijelimo lijep, nov i iznenađujuć obzor. Istinska radost nije kratkotrajan osjećaj euforije ni iluzoran protuotrov onih koji ignoriraju patnju: ona proizlazi iz naše nade, konkretne nade koju nam ništa i nitko ne može oduzeti. To je radost koja uvijek ima posljednju riječ. A želja i dijeljenje osmijeha prvi je mali veliki korak da je doživite, obnovite se, preporodite.

U neizvjesnošću ispunjenoj sadašnjosti papa Franjo ovom knjigom svim ljudima nudi recept za istinsku sreću i za postizanje vedrine.

“Na stranicama ove knjige nalazi se tajna radosti.” ADNKRONOS

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-740-0

Uvez: Tvrdi uvez

Broj Stranica: 192

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Prevoditelj: Branko Jozić

Autori: Papa Franjo – Jorge Mario Bergoglio

Šifra: 978-953-235-740-0

Visina: 20,5

Širina: 13,5

Cijena:

128,00 kn