ZRELI GLAMUR

Napokon! Vodič za ženu koja želi starjeti prirodno i sa stilom, zablistati u punom sjaju i privući poglede bez podvrgavanja estetskim zahvatima i pomodnim dijetama. U ovoj ćete knjizi pronaći obilje uputa, sugestija i savjeta o ljepoti i modi namijenjenih glamuroznim zrelim ženama.
Na stranicama ove pomno dokumentirane, zabavne i prijeko potrebne knjige naučit ćete kako ponovno privući pozornost na sebe. Modna pravila za zanosnu novu vas uputit će vas u to što odjenuti i kako to nositi. Potaknut će vas da se suzdržite od botoksa jer ćete zahvaljujući nizu čudesnih trikova za njegu i šminkanje u samo nekoliko minuta izgledati mladi. Bez obzira na to jeste li u vezi ili slobodni, ovdje ćete pronaći savjete o tome kako biti moderna gda Robinson – ali bez neugodnih moralnih konotacija!
Od Lauren Bacali do Cate Blanchett te od Jackie O. do Helen Mirren, Caroline Cox pokazuje kako se svaka od nas može isticati glamuroznošću bez obzira na svoju dob.
Caroline Cox savjetnica je za međunarodne trendove na Naprednoj akademiji Viđala Sassoona i redovito gostuje na radiju i televiziji govoreći o modi i ljepoti. Objavila je knjige Lingerie^ Stiletto i Budi obožavana.

Cijena: 139,00 kn
Internet cijena: 125,10 kn
Uštedjeli ste: 13,90 kn
Format: 21
ISBN: 978-953-319-252-9
Broj stranica: 256
Uvez: tvrdi
Godina izdanja: 2011
Izdavač: PROFIL MULTIMEDIA, ZAGREB